Kurva orginal (kopia)

Servicekänsla och personligt engagemang är vårt signum

Now, for tomorrow

foot-curv

Servicekänsla och personligt engagemang är vårt signum

Now, for tomorrow

Om oss

Välkommen till Baker Tilly Stint!

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar - servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.

Lokalt och globalt i en fördelaktig blandning

Vi är medlemmar i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly International och är även delägare i Baker Tilly Sverige AB. Detta bolag ägs gemensamt av de byråer som ingår i Baker Tilly Sverige och är vår gemensamma kanal för att driva den övergripande utvecklingen av nätverket och verksamheten på nationell basis. Vi expanderar kontinuerligt och kombinerar därigenom lokalt starka firmor som vår med ett nationellt starkt nätverk. Baker Tilly Sverige har idag drygt 800 anställda som arbetar vid fler än 80 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

Vad betyder Stint?

ST – står för Stockholm. Baker Tillly Stint ligger centralt i stan på Riddargatan. INT – står för att vi både verkar internationellt och tillhör ett internationellt nätverk. Hos oss, på Baker Tillly Stint, finns ett tjugotal medarbetare i olika åldrar och med olika kompetenser. Vi jobbar i en öppen och platt organisation där både kommunikationsvägar och beslutsvägar är korta.
Återigen, varmt välkommen till oss oavsett om du vill ha vår hjälp eller är nyfiken på att arbeta här.

Vill du veta mer?