Kurva orginal (kopia)

Utnyttja vår breda kompetens för ditt företags utveckling

Now, for tomorrow

foot-curv

Utnyttja vår breda kompetens för ditt företags utveckling

Now, for tomorrow

Rådgivning

Risken att bli hemmablind

Vi ser på din verksamhet på ett sätt som troligtvis skiljer sig en aning från din blick. Och den blicken kan vara utvecklande för ditt företag! Utnyttja våra resurser och kompetens och låt oss coacha och vara bollplank. Vi hjälper dig att hålla koll på både möjligheter och hot.

I förändringstider

Har förhållandena blivit annorlunda? Då kan rådgivning kring många delar vara aktuella, t.ex. ägarfrågor, generationsskiften, ekonomisk styrning, redovisningsfunktion m.m.

Rätt skatterådgivning

Det sker ständiga förändringar i inom skatteområdet. Dessa har vi full koll på - så att du slipper! Vi håller oss uppdaterade kring nya lagförslag och ny rättspraxis och undersöker vad dessa kan betyda för din verksamhet. Om vi känner till dina planer framåt kan vi vara proaktiva och du får en bra och säker skattesituation tillika lönsamhetsutveckling.

Likvidationer

Det är ett stort och ibland känslomässigt jobb att likvidera ett företag. Vi har medarbetare med stor erfarenhet av denna typ av insatser som kan få processen att gå framåt på ett rätt och bra sätt.

Överlåtelser

Vi hjälper till med konsultationer i samband med överlåtelser av verksamheter. Vi upprättar handlingar och kommer med förslag på upplägg. Självklart tar vi hänsyn till både skattesituation och legala delar.

Vi hjälper dig med din privata deklaration

Mitt i allt jobb med företagets ekonomi, är det plötsligt dags för den egna deklarationen. Vi gör den gärna åt dig, samtidigt som vi kan ge råd kring din privata ekonomi.

Behöver du hjälp med rådgivning?