Kurva orginal (kopia)

Redovisning Stockholm

Now, for tomorrow

Få hjälp med redovisningen i Stockholm

Vi kan erbjuda skräddarsydda tjänster för redovisning i Stockholm. Våra tjänster kan anpassas efter er verksamhet i ert företag. Att anlita oss för er redovisning är ett förtroende som vi gärna tar på oss. Vi engagerar oss gärna i er verksamhet och om det finns behov av förbättringar så presenterar vi gärna dem för er. Om ni vill det kan vi även vara på plats, ute hos er i ert företag och i era lokaler. På så sätt lär vi känna verksamheten och personalen som arbetar hos er. Vi använder då de system och programvaror som ni idag använder. Allt för att kunna underlätta arbetet och anpassa oss efter de rutiner som ni har och som ni vill fortsätta ha.

Om ni hellre önskar att vi sitter på eget kontor, så gör vi det med. I så fall kommer vi över på regelbundna besök hos er för avstämningar, besvara alla era frågor (om ni har några) och kommentera den redovisning som vi senare presenterar för er. Vi erbjuder även bokslut i samband med årsredovisning, så säg gärna till om det är så ni vill använda våra tjänster.

 

Vad vill ni ha hjälp med?

Oavsett om ni redan bestämt er för att få hjälp med redovisning i Stockholm, eller om ni bara utforskar era alternativ så kan ni vara säkra på att vi kan hitta en lösning som passar er, i den utsträckningen som ni vill. Vi har erfarenheten att ta hand om redovisningen för mindre bolag och kapaciteten internt att hjälpa större företag.

Vad är det för skillnad på bokföring och redovisning?

Vad är egentligen skillnaden på redovisning och bokföring? Kortfattat så är bokföring att bokföra/registrera affärshändelser. Redovisningen är i sig mer brett och innefattar sammanställning av det som tidigare nämnts, oftast i form av rapporter såsom årsredovisning eller deklarationersom sedan skickas till Skatteverket. Detta är även ofta grundunderlag till många beslut till för företagets framtida beslut och strategi.

 

hjälp med redovisning i stockholm

Varför är det då viktigt med redovisning?

Utöver de årsrapporter som behöver lämnas in, så tycker vi att man ska se detta som ett sätt för er att förstå er verksamhet bättre och kunna fatta rätt beslut för framtiden.

Viktig redovisning för alla företag

När vi gör en sammanställning och redovisning, med verksamhetsberättelse och bokslut, gör vi det efter de

Redovisning Stockholm

behov som ni har. Våra revisorer använder samma logotyp och typsnitt som ni använder i ert företag, så att allt är enhetligt och är representativt för externa och eventuella intressenter. Vi är noga med hur redovisningen presenteras till externa aktörer och allt ska se prydligt ut och korrekt ut, det tar vi som en självklarhet.

Hos oss kommer ni att få ett stort engagemang, service av högsta klass och allt som ert företag behöver i informationsväg. Behöver ni ersättning av fler ekonomer i ert företag? Vi kan även fylla vakanta tjänster hos er, om ni har ett sådant behov.

I så fall kan vi komma in under hektiska tider och om ni behöver extra personal hos er. Ta kontakt med oss när ni behöver en noggrann och korrekt redovisning i Stockholm!

 

Behöver du hjälp med redovisning?

Hitta till oss:

Dags att få hjälp med redovisningen?

Ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal för era frågor och funderingar!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just er!

Telefon 08-546 220 00
E-postadress: stint@bakertilly.se