Kurva orginal (kopia)

Vi är heltäckande inom redovisning

Now, for tomorrow

foot-curv

Vi är heltäckande inom redovisning

Now, for tomorrow

Redovisning

Skräddarsytt och proaktivt

Vi är heltäckande inom redovisning och hjälper dig med den eller de delar du önskar. Oavsett omfattning får du en skräddarsydd lösning speciellt för din verksamhet. Det finns stora fördelar med att jobba proaktivt, och därför förordar vi ett nära samarbete med regelbundna möten och avstämningar

Vi anpassar oss efter dig
För många av våra uppdragsgivare är vi på plats och sköter redovisningen. Här anpassar vi oss efter kundens önskemål, arbetssätt och programvara. För andra sker arbetet på vårt kontor, och i de fallen kan vi göra regelbundna besök för avstämningar och kommentarer om önskemålet finns. Naturligtvis är vår dörr öppen närhelst våra kunder vill besöka oss.

Bokslut i tid

När ditt ekonomiska år ska sammanfattas är du troligen redan igång med nya aktiviteter. För att ha koll på utvecklingen och kunna verka framåt är det viktigt att bokslutet kommer snabbt på plats. Detta ska du utnyttja oss till!

Behöver du extraresurs?

Vi kan kapa toppar under intensiva perioder. Men vi kan också ersätta din ekonomichef eller annan ekonomipersonal när behovet finns.

 

Vill du läsa mer om redovisning? Läs mer här.

Behöver du hjälp med redovisning?