Kurva orginal (kopia)

Baker Tilly Stint - Din revisionsbyrå Stockholm

Now, for tomorrow

Vi är en professionell och pålitlig revisionsbyrå i Stockholm med lång erfarenhet och en bred uppsättning av tjänster. Vi hjälper våra kunder att upprätthålla en sund och säker ekonomisk verksamhet, samtidigt som vi ger råd och stöd för att förbättra deras verksamhet och växa.

Vad gör en revisionsbyrå?

En revisionsbyrå som Baker Tilly Stint har som huvudsaklig uppgift att granska företagets ekonomiska rapporter och bokföring för att säkerställa att allt är korrekt och i enlighet med lagar och regler. Vi utför revision av årsredovisningar, koncernredovisningar, samt andra typer av bokslut, för att våra kunder ska kunna vara säkra på att deras verksamhet är i full överensstämmelse med alla relevanta lagar och bestämmelser. Förutom revisionstjänster erbjuder vi också en rad andra tjänster som hjälper våra kunder att förbättra sin verksamhet. Vi kan hjälpa till med lönehantering, redovisning och ge rådgivning inom företags- och finansieringsfrågor, samt även ge råd om hur man ska hantera risker och förbättra interna kontroller.

 

hjälp med redovisning i stockholm

Stora revisionsbyråer

Baker Tilly Stint är en av de största revisionsbyråerna i Stockholm och en del av den globala revisionsbyrån Baker Tilly International, med över 126 medlemsföretag över hela världen.

Vi har ett brett spektrum av tjänster, inklusive redovisning, lönehantering, revision, företagsrådgivning och transaktionsrådgivning. Våra experter har specialistkunskap inom olika branscher och sektorer, och vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi är även stolta över vårt engagemang i att erbjuda högsta kvalitet och den senaste tekniken till våra kunder.

Behöver du kontakta en revisionsbyrå Stockholm?

Revisionsbyrå Stockholm

Välkommen till Baker Tilly Stint, din revisionsbyrå i Stockholm

Om du är intresserad av våra tjänster eller har några frågor om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag, är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig! Du når oss enkelt via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vårt team av erfarna revisorer och rådgivare finns alltid tillgängliga för att diskutera dina behov och krav.

Vi har även en fysisk närvaro i Stockholm och har en modern och tillgänglig kontorsmiljö som välkomnar alla våra kunder. Hos oss är det viktigt för oss att ha en nära och personlig relation med våra kunder för att kunna förstå deras verksamhet och behov på djupet.

Vi är en pålitlig och professionell revisionsbyrå i Stockholm som alltid strävar efter att ge våra kunder de bästa lösningarna för deras verksamhet. Vi är övertygade om att vår långa erfarenhet och breda kunskap kommer att hjälpa dig att nå dina affärsmål och ge dig en säker och sund verksamhet.

Är du ute efter en revisionsbyrå i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på Baker Tilly Stint. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att hjälpa dig att säkerställa en sund och säker ekonomisk verksamhet samtidigt som vi ger råd och stöd för att förbättra din verksamhet och tillväxt.

 

Mer om oss som revisionsbyrå Stockholm

Vi på Baker Tilly Stint strävar efter att vara mer än bara revisorer genom att integrera våra tjänster med företagsrådgivning och transaktionsrådgivning, vilket ger våra kunder en holistisk strategisk syn på sina ekonomiska aspekter.

Vår globala anknytning som en del av Baker Tilly International ger oss tillgång till ett nätverk av över 126 medlemsföretag världen över, vilket förstärker vår förmåga att hantera komplexa internationella frågor och ge insikter utifrån olika marknader.

Vidare strävar vi inte bara efter framgång i affärer utan prioriterar också nära och personliga relationer med våra kunder. Genom vår fysiska närvaro i Stockholm och en modern kontorsmiljö strävar vi efter att skapa en miljö där samarbete och förståelse för våra kunders verksamhet kan blomstra.

Sammantaget representerar Baker Tilly Stint inte bara en revisionsbyrå i Stockholm, utan en partnerskapspionjär som kombinerar global kompetens med lokal förståelse och dedikation till att främja varje kunds långsiktiga framgång.

Behöver du hjälp av en revisionsbyrå?

Hitta till oss:

Ta hjälp av revisionsbyrå!

Ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal för era frågor och funderingar!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just er!

Telefon 08-546 220 00
E-postadress: stint@bakertilly.se