Kurva orginal (kopia)

Revisor Stockholm

Now, for tomorrow

Behöver ni få tag i en professionell revisor? I så fall är ni välkomna till Baker Tilly Stint som finns i centrala Stockholm! Här arbetar våra revisorer och finns till för er! Vårt kontor ligger på Riddargatan 12 A och hit är ni välkomna när som helst att besöka oss. På så sätt är det oftast lättast att lära känna oss våra revisorer och vårt företag!

I Stockholm erbjuder vi tjänster som revisor för en grundlig och korrekt revision. Vi erbjuder större och mindre bolag tjänster som bland annat revisor i Stockholm men även andra ekonomitjänster, lönehantering och värdefull rådgivning. När ni anlitar en revisor får ni en kvalitetsstämpel som är nödvändig för alla företag. Att ha en korrekt genomgången revision innebär viktig pålitlighet och trygghet för alla som tar del av redovisning, bokslut och räkenskaper vid räkenskapsårets slut.

Revisor i Stockholm

Oberoende revisor i Stockholm

Alla våra revisorer är auktoriserade revisorer. Vi vet hur viktiga revisorer är för företag. Grunden är alltid självständighet, oberoende granskning och tillförlitliga underlag, som vi får från er. Vi vet att vi är en viktig och oberoende part. Vårt fokus är hur er nuvarande situation ser ut hos er, men vi tar alltid ett avstamp mot framtiden. För många bolag, är revisionen och redovisningen något som de lämnar bakom sig ganska snabbt, för att sträva framåt, öka intäkterna, få företaget att växa och se resultat. Detta är vi medvetna om och därefter hjälper vi er med det viktiga arbetet att se framåt samt fatta rätt beslut inför framtiden.

Vi kan ta hand om allt som rör revision för ert företag, ideella organisation, stiftelse eller förening. Hos oss är revision mer än något som vi engagerar oss i endast 1 gång/år. Vi vill vara en partner till ert företag, jobba nära er verksamhet, stämma av med er med flera tillfällen per år. Med huvudfokus att hjälpa er ekonomi att växa, att rätt beslut ska fattas och komma framåt i ert företags tillväxt.

 

 

Om Baker Tilly Stint

Revisor Stockholm

Redan idag har vi många kunder som anlitar våra tjänster som revisor i Stockholm, vi har börsnoterade aktiebolag, större och mindre aktiebolag, ideella organisationer, föreningar och stiftelser bland våra kunder. Alla slags bolag och organisationer, som har behov av en tillförlitlig och pålitlig revisor i Stockholm, är välkomna till oss som våra kunder.

Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige, som är en del av det internationella nätverket Baker Tilly International vilket ger oss många fördelar och styrka som revisionsbyrå i Stockholm. Baker Tilly Stint växer ständigt och hos oss arbetar 16 anställda idag. Hos oss är alla beslutsvägar korta, vilket ger oss en otrolig flexibilitet och som gör så att vi kan fatta snabba beslut.

Förutom tjänster som revisor i Stockholm, erbjuder vi även revision för konkursutredningar, due diligence, i fall något företag önskar en “second opinion” i någon utredning så gör vi granskningar och utredningar av det slaget. Vi erbjuder även redovisning, lönehantering och värdefull och viktig rådgivning för företag i Stockholm.

Behöver du hjälp med revision?